INFIINTARE SI DEZVOLTARE

In anul 2007 se infiinteaza compania Daak Logistic S.R.L. cu capital integral romanesc, membrii ei beneficiind de o experienta in transportul international si intern de marfa de mai mult de 15 ani.

Compania isi dezvolta activitatea pe piata internationala, in special in Uniunea Europeana: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Danemarca, Franta, Germania, Grecia, Mare Britanie, Luxemburg, Olanda, Polonia, Portugalia, Romania, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria. Se dezvolta si transporturile in spatiul extra-comunitar: Elvetia, Turcia, Republica Moldova. 

VALORILE SI MISIUNEA DAAK LOGISITC

ORIENTARE SPRE CLIENT – Intotdeauna, orientarea catre client a stat in centrul filosofiei de afaceri a companiei Daak Logistic si este un fapt care se vede in fiecare zi, in serviciile oferite clientilor nostrii.

CALITATEA SERVICIILOR INTEGRATE – Pe o piata in continua miscare, cum e cea din Romania, unde investitorii mari din Europa sunt jucatori de marca in diverse industrii producatoare, unul din avantajele companiei Daak Logistic l-a constituit calitatea deosebita si competitivitatea serviciilor oferite si adaptate mereu la necesitatile clientilor.

ORIENTARE SPRE ECHIPA – Vitalitatea, energia unei afaceri este data de coerenta si eficienta echipei. Daak Logistic isi doreste o echipa puternica si dedica anual resurse importante pentru dezvoltarea profesionala si pentru programe de teambuilding.

EXCELENTA PROFESIONALA – Vrem sa fim cei mai buni in domeniul nostru. Echipa Daak Logistic e mereu pregatita sa abordeze cele mai dificile aspecte ale afacerii cu profesionalism si cu dorinta de perfectionare. In spatele unor servicii de o calitate la nivel vest-european sta o echipa de oameni instruiti, motivati sa-si dezvolte competentele si sa accepte noi provocari. Ca dovada este si binemeritatul loc 4 in Topul National al firmelor private „TOP2007” al caselor de expeditie.

TRANSPARENTA IN AFACERI – A fi transparent si onest, a accepta opinii diferite si a incuraja negocierile „fair-play” definesc maniera Daak Logistic de abordare a relatiilor profesionale, fie in interiorul organizatiei sau in parteneriatele cu furnizorii si clientii.

INOVATIE – Urmarim perfectiunea si nu acceptam standardul ca fiind suficient pentru viitor. Cautam permanent oportunitati pentru a imbunatati sistemul si procesele existente si incurajam angajatii sa vina cu idei noi.

VIZIUNE – „We make your job easier” este motto-ul Daak Logistic si o coordonata extrem de importanta in planul de afaceri pe termen mediu si lung. Pentru noi este esential ca partenerii nostrii sa fie multumiti de serviciile noastre si de aceea este suficienta lansarea comenzii si de restul ne ocupam noi. Consolidarea afacerii s-a facut prin anticiparea transformarilor de pe piata din Romania, dar mereu in contextul spatiului European si extra-european..

RESPONSABILITATE FATA DE GENERATIILE VIITOARE – Tinerii sunt si vor fi intotdeauna viitorul si este o mutare logica sa ne concentram atentia asupra lor. Daak Logistic este devotat ideii de a implica aceste tinere generatii in activitatea profesionala, atat pentru a-si asigura continuitatea resurselor umane, cat si pentru a oferi un mediu propice de dezvoltare. Prin programele educationale dezvoltate, Daak Logistic da o sansa tinerilor pentru un viitor de succes.

IMPLICAREA IN COMUNITATE SI RESPECT FATA DE MEDIUL INCONJURATOR – Daak Logistic isi respecta originile, spatiul si mediul in care isi desfasoara activitatile. De aceea este important pentru fiecare dintre companiile grupului sa intretina relatii de buna colaborare cu comunitatea si sa dezvolte programe pentru protejarea mediului inconjurator.

NOUTATI

03/15/11

In anul 2007 se infiinteaza compania Daak Logistic S.R.L. cu capital integral romanesc, membrii ei beneficiind de o experienta in transportul international si intern de marfa de mai mult de 15 ani.

Continuare…

02/21/11

Fie ca operatiunea d-voastra este de mica amploare sau din contra, extinsa, aceasta este importantă pentru noi! Cautam continuu contacte cu diversi operatori de import-export sau de transport interesati intr-o cooperarare reciproc avantajoasa.

Continuare…

SERVICII OFERITE

Fie ca operatiunea d-voastra este de mica amploare sau din contra, extinsa, aceasta este importantă pentru noi ! Cautam continuu contacte cu diversi operatori de import-export sau de transport interesati intr-o cooperarare reciproc avantajoasa.

Continuare…